<body onload="doOnloadTasks()"><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13404561\x26blogName\x3dMerak+Ettiklerimiz?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://merakettiklerimiz.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://merakettiklerimiz.blogspot.com/\x26vt\x3d-6310063836763812184', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
6.29.2005

Fare zehirine de sira gelecek mi?

Gazeteye gelen mektuplari ve telefonlari kosesinde yayinlayan Yalcin Bayer'in bugun sectikleri arasinda gozume ilginc bir haber takildi.

Turkiye'den kalkan ucuslarinda Air France calisanlari, yolcularin uzerine hasere ilaci sıkmış. Nedenleri ise Turkiye'de kolera ve sitma hastaliginin yaygin olmasi.

Once "Yok, bu kadar da yapmis olamazlar!" diye dusundum. Sonucta ucakta bebek var, potansiyel hasta var. Boyle bir riski alamazlar dedim kendime. Bir sure sonra ise bunun uydurma bir haber olmadigina ve gercekten boyle bir olayin yasanabilecegine karar verdim.

Acaba bu tarz bir uygulamaya imza atan yetkililer de Turk'e birsey olmaz, bocek ilaci da neymis mi dediler?

2 Yorum:

At 3:00 ÖÖ, Blogger ycurl ...

Fransizlardan herseyi beklerim.. Hos ben Istanbul'a giderken ilk air france kullandim. Business class olmasina ragmen rezalet bir ucakti :)

 
At 8:36 ÖS, Anonymous Adsız ...

Cok ilginc!! Hasere ilaci sIkmalarinin kolera, sitmayi onlemede ne gibi bir yarari olabilir?? Cok cok sacma..Asil bu muameleden dolayi onlari WHO'ya sikayet etmek lazim!!!

 

Yorum Gönder

<< Home