<body onload="doOnloadTasks()"><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13404561\x26blogName\x3dMerak+Ettiklerimiz?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://merakettiklerimiz.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://merakettiklerimiz.blogspot.com/\x26vt\x3d-6310063836763812184', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
6.14.2005

Hoşça zaman geçirmek için


Bilgisayar başında canınız mı sıkıldı? Okul yıllarında yaşadıgınız kopya maceralarını tekrar yaşatabilecek güzel bir oyun serisi Classroom (Sınıf).

Serinin birincisi olan Classroom'da liseden mezun olmanıza son on sınav var. Ders çalışmak haricinde herşeyi yaptığınız için sınıfın çalışkan öğrencisi ile bildiklerini paylaşmak zorundasınız.

Classroom2'de ise bir sürü olay ile bitirdiginiz lisenin ardindan üniversiteye başlamışsınız ve hala aklınız başınıza gelmemiş.

İki oyunda da tek amacınız cekebildiginiz kadar kopya cekip ögretmene yakalanmadan yerinize oturmak. Öğretmenin görüş alanına girmediginiz sürece bir problem yok.

Grafik kalitesi çok yüksek olmasa da hoş ve ilginç olayların oldugu, iyi düşünülmüş bir oyun.